Bim Srbija

PRIJAVA - 2. GODIŠNJA KONFERENCIJE UDRUŽENJA BIM SRBIJA

TeamCAD Konferencija 2019 – BEOGRAD, 28. 10. 2019.

Pozivamo Vas na TeamCAD Konferenciju 2019.

Mesto: Hotel Hyatt Regency, Beograd

Vreme: 28. oktobar 2019. godine; 9:30 – 17:00 h

U nekoliko konferencijskih sala paralelno će se odvijati preko 30 prezentacija i masterclass predavanja koja će održati predstavnici sledećih kompanija: Autodesk, Bexel Consulting, Inova, Aerial Video Solution, Agena Technology, ATB Sever, Banim reklame, Energoprojekt Entel, Fakultet Tehničkih Nauka Univerzitet u Novom Sadu, Gavran Civil Modeller (Dr. Dejan Gavran, dipl.ing.), Gedeon, GIS udruženje Srbije, KMZ Contractor, Log Design, North Engineering, NS Drafter, Perspecta, IntegralGroup, Vertex Star, TeamCAD i mnogi drugi.

Detaljnu agendu događaja pogledajte u sajtu [TeamCAD Konferencija].

BUILDUP 2019 – DIGITALNA GRADNJA, BEOGRAD, 16. 10. 2019.

Pozivamo Vas na konferenciju BuildUp 2019 – Digitalna gradnja, 16. oktobra 2019 u Beogradu,
na kojoj će jedna velika sekcija biti posvećena BIM-u, a izlaganje će imati i prof. dr Igor Peško ispred Udruženja BIM Srbija.

Takođe, članovi udruženja Bexel Consulting i hiCAD imaće svoje izlaganja na konferenciji.

Više o konferenciji pogledajte na sledećem linku: https://www.buildup.rs.

BIM DAN U NOVOM SADU - Slike

Uspešno održan "BIM Dan u Novom Sadu" sa preko 130 posetilaca. Hvala i učesnicima i prisutnima koji su podržali ovaj događaj.

BIM DAN U NOVOM SADU - 27.05.2019.

GODIŠNJA KONFERENCIJA UDRUŽENJA BIM SRBIJA - 08.11.2018.

Prvoj godišnjoj konferenciju Udruženja BIM Srbija koja je održana 8. novembra 2018. godine u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu prisustvovalo je više od 135 učesnika iz zemlje i inostranstva.

Konferencija je okupila predavače iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, UAE, Bosne i Hercegovine i Srbije, a specijalni gost konferencije bila je Marina Karolj, značajni predstavnik organizacije building SMART Rusije i direktorka kompanije Concurator koja je jedna od najzaslužnijih osoba za standardizaciju BIM-a u Ruskoj Federaciji.

Konferenciju je otvorio Predsednik Skupštine Udruženja BIM Srbija, gospodin Boban Đorđević, a prisutne su pozdravili doc. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za informacione tehnologije i eUpravu, Branislav Bandić, pomoćnik pokrainskog sekretara za privredu Vlade AP Vojvodine, prof. dr Darko Stefanović, prodekan za nauku i međunarodnu saradnju fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, i doc. dr Budimir Sudimac prodekan za finansije i saradnju sa privredom arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Predsednik Udruženja BIM Srbija gospodin Veljko Janjić predstavio je na konferenciji planove Udruženja i startegiju standardizacije BIM-a u Srbiji. Centralna sesija je konferencija obuhvatila je prezentaciju gospođe Marine Korolj na temu procesa standardizacije BIM-a u Rusiji nakon čega je održan i okrugli sto sa temom implementacije BIM-a u regionu. Na konferenciji je prezentovano više veoma interesantnih prezentacija BIM rešenja i implementacije BIM-a na projektima.

Kompletnu Agendu Konferencije možete preuzeti ovde.

Zahvaljujemo se svim učesnicima i predavačima, kao i zlatnim sponzorima konferencije kompanijama Bexel Consulting, TeamCAD, Baldini Studio i hiCAD koji su nas podržali u organizaciji veoma uspešne BIM konferencije.

Copyright © 2019 Sva prava zadržana. Dizajn i razvoj : Maričić Miloš